School of Gaming järjestää tulevan kesän aikana useita peli- ja eurheiluleirejä ympäri Suomen. Leirit ovat päiväleirejä ja kestoltaan kahden tai kolmen päivän mittaisia. Leirit on suunnattu pelistä riippuen 7–17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Valtaosa leireistä järjestetään Minecraft- ja Fornite teemalla mutta joukkoon mahtuu myös muutama CS:GO aiheinen leiri.

Etsimme nyt innokkaita pelitaustan omaavia ohjaajia sekä avustajia leireillemme. Leirin ohjaajalta edellytämme vähintään 18-vuoden ikää sekä jonkin verran kokemusta lasten- ja nuorten parissa työskentelystä. Odotamme myös kokemusta ja tietämystä jostakin yllämainituista pelistä. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteisuus sekä postiviinen asenne. Avustajalta edellytämme vähintään 15 -vuoden ikää, kiinnostusta ja kokemusta pelaamisesta sekä positiivista asennetta. Avustaja voidaan palkata myös kunnan tai kaupungin kesäsetelillä. Leirit ovat päiväleirejä, joten ohjaajan sekä avustajien olisi hyvä olla samalta paikkakunnalta. Emme kustanna majoitusta tai matkakustannuksia. Järjestämme leiriohjaajakoulutuksen verkossa kaikille valituiksi tulleille ohjaajille.

Mikäli kiinnostuit, niin täytä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä siihen mukaan lyhyt esittelyvideo  (kesto max. 2 min.), jossa kerrot itsestäsi ja miksi olet mielestäsi sopiva tyyppi leirin ohjaajaksi tai avustajaksi. Muista myös mainita mille paikkakunnalle haluat ohjaajaksi tai avustajaksi.

Täytä hakulomake tästä

 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit lähetää meille viestiä leiriohjaaja@sog.gg . Muista laitaa sähköpostiviestiin oma nimesi sekä yhteystietosi.

Etsimme ohjaajia ja avustajia seuraaville paikkakunnille:

 • Oulu
 • Raahe
 • Kajaani
 • Kalajoki
 • Kemi
 • Vaasa
 • Seinäjoki
 • Jyväskylä
 • Jämsä
 • Kuopio
 • Joensuu
 • Heinola
 • Mikkeli
 • Hämeenlinna
 • Järvenpää
 • Lahti
 • Vantaa
 • Espoo
 • Turku
 • Tampere