Etsimme ohjaajia kesän pelileireille – hae mukaan!

School of Gaming järjestää tulevan kesän aikana useita peli- ja eurheiluleirejä ympäri Suomen. Leirit ovat päiväleirejä ja kestoltaan kahden tai kolmen päivän mittaisia. Leirit on suunnattu pelistä riippuen 7–17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Valtaosa leireistä järjestetään Minecraft- ja Fornite teemalla mutta joukkoon mahtuu myös muutama CS:GO aiheinen leiri.

Etsimme nyt innokkaita pelitaustan omaavia ohjaajia sekä avustajia leireillemme. Leirin ohjaajalta edellytämme vähintään 18-vuoden ikää sekä jonkin verran kokemusta lasten- ja nuorten parissa työskentelystä. Odotamme myös kokemusta ja tietämystä jostakin yllämainituista pelistä. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteisuus sekä postiviinen asenne. Avustajalta edellytämme vähintään 15 -vuoden ikää, kiinnostusta ja kokemusta pelaamisesta sekä positiivista asennetta. Avustaja voidaan palkata myös kunnan tai kaupungin kesäsetelillä. Leirit ovat päiväleirejä, joten ohjaajan sekä avustajien olisi hyvä olla samalta paikkakunnalta. Emme kustanna majoitusta tai matkakustannuksia. Järjestämme leiriohjaajakoulutuksen verkossa kaikille valituiksi tulleille ohjaajille.

Mikäli kiinnostuit, niin täytä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä siihen mukaan lyhyt esittelyvideo  (kesto max. 2 min.), jossa kerrot itsestäsi ja miksi olet mielestäsi sopiva tyyppi leirin ohjaajaksi tai avustajaksi. Muista myös mainita mille paikkakunnalle haluat ohjaajaksi tai avustajaksi.

Täytä hakulomake tästä

 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit lähetää meille viestiä leiriohjaaja@sog.gg . Muista laitaa sähköpostiviestiin oma nimesi sekä yhteystietosi.

Etsimme ohjaajia ja avustajia seuraaville paikkakunnille:

 • Oulu
 • Raahe
 • Kajaani
 • Kalajoki
 • Kemi
 • Vaasa
 • Seinäjoki
 • Jyväskylä
 • Jämsä
 • Kuopio
 • Joensuu
 • Heinola
 • Mikkeli
 • Hämeenlinna
 • Järvenpää
 • Lahti
 • Vantaa
 • Espoo
 • Turku
 • Tampere

Miksi lapsistamme tulee meitä tyhmempiä?

Ihmisistä on tulossa tyhmempiä. Suomalaisten lasten ja nuorten oppimistulosten syöksykierre on ollut hurjaa. Voiko School of Gamingin reksi tehdä asialle jotain?

Tulevaisuuden koulutus

Tulevaisuuden koulutus tarkoittaa lisääntyvää personointia, ihmisyyden taitojen korostamista ja teknologian jatkuvaa integrointia. Pysymällä ajan tasalla vanhemmat voivat auttaa lapsiaan menestymään muuttuvassa koulutusympäristössä.

Harrastamisen Suomen Mallin kehitysideoita

Reksin kirjoituksen tarkoituksena on kokemukseen perustuen antaa kehitysideoita niin kunnille, kuin ministeriöllekin toiveena ja tavoitteena jatkuvasti kehittyvä harrastamisen malli lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Reksi haastatteli ulkosuomalaisen gamerin äitiä

Reksi laittoi postipöllön matkaan kohti Norjaa ja kyseli jo yli kaksi vuotta School of Gamingissä olleen Anna-gamerin äidin mietteitä.

Mitä tapahtui Annan suomen kielen taidolle Minecraft-harrastuksessa?

"Kun Anna aloitti koulun kuuden vanhana huomasin, että vaikka hän puhuu suomea hyvin, hän ei taivuttanut verbejä ja adjektiiveja oikein ja hänellä oli pienempi sanavarasto suomeksi kuin norjaksi.", Anne-Marie kertoo.

Rahalla menestykseen? Varo tällaisia pelimekanismeja

Maksaisitko enemmän menestyksestä vai yllätyksestä? Haluatko pelien opettavan lapsellesi, että menestykseen löytyy oikotie, kun vain vilauttaa korttia tai latoo käteistä tiskiin?

Ulkosuomalaiset lapset ja suomen kielen taito

Ulkosuomalaiset lapset ja suomen kielen taito ovat vanhemmille haastava yhtälö. Olisiko pelit ratkaisu kielitaidon ylläpitämiseen?

School of Gamingin uusi toimintamalli

School of Gamingin uusi toimintamalli esittelyssä. Mukaan pääsee ilmaiseksi, mutta kaiken hyödyn saa irti lukukausimaksun maksamalla.

Liikuttava peli Pokémon Go

Pokémon Go on erityisen liikuttava peli! Suomessa pelaajia on yhteensä kymmeniä tuhansia. Lue miksi se on niin hyvä ja hyödyllinen harrastus!

Pelileiri verkossa vai kesäleiri skutsissa?

Pelileiri verkossa vai kesäleiri skutsissa? Kinkkinen kysymys! Jos School of Gamingin reksiltä kysytään, niin molempi parempi!